Kinderen op je huwelijk

//Kinderen op je huwelijk

Kinderen op je huwelijk

Wedding nanny op jullie huwelijk?
Leuk! kinderen vinden dat super tof!

Je bent bezig met de gastenlijst en je hebt alle mannen en vrouwen gehad, maar 9 van de 10 koppels hebben ook kinderen.
Wat nu?! Je beste vriendin met haar gezin móet uiteraard aanwezig zijn tijdens jullie bruiloft en ook je zwager inclusief kinderen mag niet gemist worden. Om nog maar niet te beginnen over je eigen kids die ook heel de dag rond zullen huppelen. Leuk? Natuurlijk! Maar hoe hou je al die kleine bruiloftsgasten de hele dag bezig?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Dat een groot gedeelte van die zielen dan onder de tien jaar is, maakt helemaal geen verschil. Wanneer je er van tevoren namelijk goed over nadenkt, hebben kinderen zonder enige twijfel een grote toegevoegde waarde op jouw trouwdag! En geloof het of niet, maar de wedding nanny’s van tegenwoordig, weten precies wat voor creatieve (én pedagogische) activiteiten ze speciaal voor de kinderen moeten verzinnen. Hieronder een aantal van de activiteiten waarin de wedding nanny’s van tegenwoordig gespecialiseerd zijn.

Hieronder zullen een paar tips volgen die handig zullen zijn voor de wedding nanny!

The Play Corner

Als kind is het natuurlijk het allerleukst om te rennen  door de menigte en wat niet te missen valt zijn dingen omver lopen wanneer dit mogelijk is. Het is natuurlijk logisch dat je hier niet op zit te wachten en gelukkig is de oplossing makkelijker dan je denkt. Laat je nanny een speelhoek organiseren. De speelhoeken kunnen mooi versierd worden en gevuld worden met paar kindertafels en kinderstoeltjes, die vol staan met spelletjes. Als het mooi weer is, kan de speelhoek ook buiten gezet worden en dan kunnen de kinderen spelletjes spelen, touwtjes springen en met stoepkrijt kleuren. 

They also count…

Het aankondigen van de bruid, het brengen van de ringen, het gooien van de rijst en ga zo maar door. Geef jouw kinderen een aantal échte taken tijdens jullie dag en je zult merken dat ze zich zullen gedragen als nooit tevoren. Ze hebben tenslotte een zeer belangrijke rol te vervullen op een nog belangrijkere dag en de Wedding Nanny is er om jouw kinderen daar zo goed mogelijk in te begeleiden.

Goodiebags…

Maak goede afspraken met de nanny, de nanny moet ervoor zorgen dat er vanaf het begin genoeg te doen is met de kinderen. Denk aan goodiebags die vanaf het begin uitgedeeld kan worden. Er zijn gelukkig niet alleen goodiebags met snoep, chips en koekjes. Maar je kan ook andere dingen erin doen zoals, mini speelgoed, puzzelboek, mini spelletje, kleurboek en potloodjes. Inhoudt wordt natuurlijk aangepast op de leeftijd van de aanwezige kinderen.

Cake Time?

Het taart moment is voor de kinderen op je bruiloft vaak het hoogtepunt van de dag. Toch is er niet heel veel te beleven tijdens het eten van een stukje taart en zullen ze van al die suikers nóg enthousiaster worden dan dat ze al waren. De nanny zal daarom ervoor zorgen dat ze bezig blijven en hun eigen cakeje laten versieren.

Time to say goodbye?

Wil je ook dat de kinderen iets moois achterlaten maar ben je bang dat ze de gastenboek vol kliederen?
Een paar kleurpotloden, viltstiften, stickers en glitters in combinatie met een groot boek en je hebt alle benodigdheden voor een kindvriendelijk gastenboek bij de hand. Geen regels, laat ze kleuren, kliederen, plakken en schrijven en je zult de mooiste resultaten krijgen.

Hebben jullie gebruik gemaakt van deze handige tips hierboven?
Laat me weten hoe het is verlopen en wat de kinderen én natuurlijk jullie zelf ervan vonden!

By |2019-03-09T19:39:54+00:00maart 9th, 2019|Weddings|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment