Over Mij2019-10-14T14:33:09+00:00

A New Party/Wedding Planner in Town

Mijn naam is Niandy Windster – Losiabaar, ik ben 26 lentes jong en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Met de steun van mijn man heb ik een opleiding tot wedding planner gevolgd en een bedrijf opgezet. In het dagelijks leven ben ik een hardwerkende moeder van 3 lieve kinderen en ben ik getrouwd met een man die mijn dromen steunt. Momenteel werk ik in een ziekenhuis als zorgassistent. Mijn werk trekt me aan omdat ik elke dag met mensen te maken heb. 

Nu zullen jullie vast denken, waarom wilt zij dan een party/wedding planner worden? 
Ik zal jullie dat even uitleggen…
Ik ben namelijk iemand die van elke gelegenheid een feestje wil maken, of het nou voor een verjaardagexamenfeest, kerst of oud&nieuwis. Mensen om me heen zeggen altijd: ” Niandy, je moet altijd overdrijven!”.  Nee hoor, het is niet overdrijven, het is gewoon omdat mijn hart bij het onderdeel organiseren, plannen en het vieren ligt. 
Ik vind het geweldig om te zien hoe blij mensen kunnen worden met het resultaat.

Een idee is geboren!

perfect Touch by Niandy is een van de nieuwste bedrijven die in 2018 van start is gegaan.
Ze is nieuwjong en heeft een frisse blik op de nieuwste trends omtrent bruiloften en feesten.
Samen met u heeft “Perfect Touch by Niandy” als doel, uw feest & trouwdag een van uw mooiste dagen te maken. 
Wat maakt dit nieuwe bedrijf uniek? U maakt het uniek! Iedereen heeft een wens over hun feest & bruiloft en “Perfect Touch” zal er alles aan doen om uw wens in vervulling te laten gaan.

Perfect Touch by Niandy

Waarom Perfect Touch by Niandy?
Wanneer u iemand toevertrouwd om je bruiloft of een feest te organiseren, hoe groot of klein het is, ze hebben de Perfecte Touch voor nodig. Iets wat perfectie en  volmaaktheid en uitstraalt.
Iemand die haar best doet om een klik met u te vinden, u begrijpt en keuzes respecteert. Of u nou in uw comfortzone wilt blijven of juist out of the box wilt gaan. Soms kan het ook zijn dat u alles al hebt geregeld maar dat bepaalde dingen nog geregeld moet worden maar niet weet waar u zou moeten beginnen of eindigen. Op dat moment heeft u de Perfecte Touch nodig.
 
U kan “Perfect Touch by Niandy” met een diamant vergelijken;
Een diamant is ruw, het moet gepolijst worden totdat de schoonheid van de diamant te zien is. Dan glinstert het en komt de echte waarde van de diamant naar voren. Zo is dat ook met organiseren van een feest of bruiloft. In het begin kan het eruit zien alsof het in elkaar zetten van dat feest of bruiloft een lastige taak wordt, maar met behulp van “Perfect Touch by Niandy” wordt het een avontuur wat u samen met dit innovatieve bedrijf aangaat. Wanneer de dag aanbreekt zult u alle glinstersschoonheid en vooral de waarde van die dag zien.