Tips voor het perfecte moment!

//Tips voor het perfecte moment!

Tips voor het perfecte moment!

Voor mij ben jij de liefde, het beste wat er is.

 

Na de bruiloft wil je er natuurlijk geen spijt van hebben dat bijzondere momenten niet zijn vastgelegd, dat bepaalde dingen langs je heen zijn gegaan of dat niet iedereen erbij was tijdens jullie openingsdans. daarom zet ik de beste tuis voor je op een rijtje om die speciale momenten te vereeuwigen!

 

Tip 1: Ruim tijdschema
De belangrijkste momenten van de bruiloft kun je in een tijdschema aangeven, dat je vervolgens uitdeelt aan alle gasten. Vergeet niet om de leveranciers er ook te geven. Zo is iedereen op de juiste tijd op de juist plaats.
Geef je gasten ook voldoende ‘vrije’ tijd. Als elke minuut volgepland is, kan de sfeer daaronder gaat lijden. En dat is natuurlijk wel het laatste wat je wilt.

Tip 2: Delen
Vraag je gasten om de foto’s en filmpjes die zij maken tijdens de bruiloft met jullie te delen. Bijvoorbeeld met een speciale hashtag, via jullie eigen trouw website of via een app. Je kunt op je trouwdag nu eenmaal niet overal tegelijk zijn en zo kun je toch de fantastische dansmove van iedereen bewonderen.

Tip 3: Attentie!
Heb je de aandacht van alle gasten nodig voor een speciaal moment? Gebruik dan een herkenbaar signaal. Tik bijvoorbeeld (zachtjes)tegen je champagneglas, gebruik een gong of een telkens terugkerende melodie om ervoor te zorgen dat de gasten meteen opkijken. Als dit niet werkt, kun je altijd nog de DJ of je ceremoniemeester vragen om een mededeling te doen door microfoon.

Tip 4: Briefing
Bespreek voorafgaand aan de bruiloft in alle rust met jullie fotograaf hoe de dag zal verlopen. Wat moet in elk geval uitgelicht worden? Als er activiteiten zoals een vuurwerkshow op de planning staan,  moet hij/zij daar natuurlijk wel van op de hoogte zijn om alles op het juiste moment vast te kunnen leggen.

Tip 5: Met z’n tweetjes
Plan op deze mooiste dag van je leven minstens een half uur in voor Quality time met je liefste.
Huh? Denk je dan… Je bent toch al de hele dag samen? Toch doen! Zo kunnen jullie samen al de mooie momenten bespreken en met z’n tweetjes op verheugen wat er nog komen gaat. Zonder pottenkijkers en zonder dat iemand foto’s maakt, genieten jullie van een romantische onderonsje.

By |2019-04-10T17:46:09+00:00april 10th, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment