We are Family

//We are Family

We are Family

Geluksmomenten, vreugdetranen, vlinders in je buik: je trouwdag is best een emotionele gebeurtenis.
Ik zal je laten zien hoe je dit samen met je naaste viert, met tips om er zeker van te zijn dat het je gasten aan niets ontbreekt!

 

Planning en organisatie zijn de sleutels die ervoor zorgen dat alles tijdens jullie grote dag vlekkeloos verloopt. Ik zal een paar dingen op een rijtje zetten voor je, zodat je ze niet vergeet!

 

GETTING READY
Wie van je familie of vrienden wil je bij je hebben als je je klaarmaakt voor de grote dag?
En waar gaan jullie je klaarmaken? Net als bij het kopen van je bruidsjurk is het ook nu niet slim om veel mensen om je heen te hebben. Het wordt dan al snel rommelig en onoverzichtelijk. Kies daarom echt de belangrijkste mensen in je leven, zoals je moeder, en je beste vriendinnen om je te helpen. De rest kunnen nog de hele dag feest me je vieren.

 

DRAAIBOEK
TIP: Maak een draaiboek voor de kapper en visagist, zodat je weet hoeveel tijd het in totaal kost voordat het haar en de make-up van iedereen klaar is. De visagist zorgt ervoor dat je make-up zo goed als klaar is, voordat de fotograaf op de stoep staat. Zo weet je zeker dat je er stralend uitziet op de getting ready foto’s 

 

Champagne!
Het is zover! je hebt je haar en make-up gedaan. Nu is het grote moment eindelijk aangebroken; je mag die ene jurk aan waar je al maanden helemaal verliefd op bent! Ineens ben je een bruid van top tot teen. Dit is vast het moment waarop je je beseft: WAUW, vandaag gaat het egt gebeuren. Pak er allemaal een glas champagne erbij om het begin van je mooie dag te vieren!

 

Helpende hand
Niet alleen slim, maar ook een mooi fotomoment. Vraag je moeder of een vriendin om je te helpen met aankleden. Je kan jezelf vast voorstellen hoe het later op de foto’s terug te zien is. Dit fotomomentje kan trouwens ook prima andersom. Als bruid kun je je beste vriendin of je moeder een kettinkje omdoen als dank voor hun hulp bij je grote dag.

 

Ceremoniemeester
Kies voor deze taak iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die bij alle belangrijke momenten van deze dag checkt of alles goed loopt en of iedereen er is. Het zou toch jammer zijn als je lieveling oom of tante, of je schoolvriendin je entree mist omdat ze geen parkeerplekje kunnen vinden? Vele kiezen hun getuigen uit om dit taak te vervullen, maar ik kan me voorstellen dat je ook wil dat je getuigen geen minuut van dit moment mist. Denk aan een weddingplanner die dit taak op zich kan nemen. Zo kan je er zeker van zijn dat je familie, kennissen en vrienden optimaal kunnen genieten van jullie dag. 

 

Niet rennen!
De ceremonie staat op het punt te beginnen. Natuurlijk wil je na al die voorbereidingen en voorpret niets liever dan zo snel mogelijk naast je liefste te staan en ‘ja’ zeggen. Maar eerst gaan de bruidskinderen voor je uit, gevolgd door je bruidsmeisjes en getuigen. Daarna neemt je vader jou aan je armen en lopen jullie samen, langzaam naar het altaar. Hoe moeilijk het ook is; geduld is een schone zaak! Niet rennen dus! Zo kan iedereen meegenieten van dit moment en kun je de verliefde blik van je ontroerende verloofde lang volhouden.

 

Zoenen! Zoenen! Zoenen!
Een andere bijzonder moment waarop je echt geen haast hoeft te hebben, is het aanschuiven van de ringen, gevolgd door jullie eerste kus als echtpaar. Zoen elkaar wat langer, je hebt maar een keer die eerste kus als newlyweds!!!
Zo heeft de fotograaf ook de tijd om een mooie foto te maken. Ben je snel afgeleid? Vraag dan voor de trouwdag of de fotograaf op dit moment niet te dichtbij wil gaan staan. Ten eerste niet zo romantisch en ten tweede ben je misschien meer bezig met poseren dan met dé kus. 

By |2019-04-03T12:25:48+00:00april 2nd, 2019|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment